در شرایطی که بحرانهای بیشماری پیش روی زمینههای دیرینهی اقتصاد کشورمان قرار گرفته است، بهنظر میرسد لازم است راهکارهای جدیدتری را برای نجات از این وضعیت جستجو کرد. وقتی مسائلی همچون خشکسالی و بیآبی، تحریمها و البته عملکردهای ضعیف برخی از مسئولان کشور، وضعیت اقتصاد نفتی، صنعت، کشاورزی و بسیاری زمینههای دیگر را به رنگ قرمز درآورده، منطقی است که ایدههای دیگری را نیز برای گرهگشایی از وضعیت فعلی و توسعه ایران عزیز بیازماییم.
حالا دیگر عمر دولت اول حسن روحانی به سرازیری افتاده است، بیش از هزار روز تلاش، فراز و نشیبها و ناملایمتها پشت سر گذاشته شده و شرایط به گونهای پیش رفت که حسن روحانی در برخی موارد ناچار شد تا با دست خالی و تنها با کمک تعداد اندکی از همراهان خود در دولت مسیر رو به جلو گفتمان اعتدال را تسطیح کند.حسن روحانی که مسیر حضورش در انتخابات با همیت و همراهی برای افراد شاخص در گفتمان سیاسی کشور ترسیم شد در ادامه راه با چالشهای فزایندهای رو به رو گشت .
اگرچه اجرای قانون و حفظ حرمت آن در همه زمانها باید در اولویت قرار گیرد اما در شرایطی که این روزها وضعیت بدنه اجتماعیمان بهدلیل تنگناهای معیشتی با گرههای اساسی روبروست و همین قوانین نیز ظرفیتهایی در درون خود دارد، یک تصمیم بحثبرانگیز در استان فارس نمیتوانست خبرِ چندان خوشایندی تلقی شود. «نابود کردن خودروهایی به ارزش تقریبی 14میلیارد تومان» حتی اگر کالای قاچاق باشند، یک هدرروی جدی سرمایه محسوب میشد.
واقعیت آن است که در تمام رقابتها پیروزی، نفر اول شدن نیست بلکه نفر دوم و سوم هم حائز رتبه هستند. واکاوی اتفاق رخ داده پیرامون مجلس دهم فصلی سراسر پیروزی برای اصلاحطلبان رقمزده است. به یاد بیاوریم که در مجلس هفتم، هشتم و به ویژه نهم تفکر اصلاحطلبی در مظلومیت و محجوریت کامل به سر میبرد، اما در مجلس دهم پیروزیهای پیاپی در حوزههای انتخابیه مختلف رقم خورد و همین موضوع نیز عصبانیت جناح رقیب و البته شاخه تندرو آن را به شدت بر انگیخت.